افزونه جلالی را نصب کنید.

عناوین خبر

مدیر مسئول روزنامه اعتماد و عباس عبدی مجرم شناخته شدند با تغییر مرزهای بین‌المللی مخالفیم/ رژیم صهیونیستی پنجره‌های جدید آتش را بر روی خودش باز کرده است بازگشت بیش از ۱۲۲ هزار مترمربع از عرصه های منابع طبیعی در گلستان احزاب قوی نقش مهمی در انتخابات دارند/فقط نظر مشورتی می دهیم مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بنگاه‌های دولتی باید توأمان در سود و زیان سهیم باشند/ رضایتمندی یا نارضایتی ارباب رجوع از مبانی پرداخت حقوق و مزایا قرار گیرد تعیین تکلیف موضوعات مشترک بنیاد مستضعفان با دستگاه ها تا پایان سال ۲۶ هزار گلستانی آماده اهدای عضو پس از مرگ مغزی هستند زمان اعلام نتایج قرعه کشی ایران خودرو نگاه بسیجی به معنای واقعی می‌تواند کشور را نجات دهد/ مشکلات مدارس مناطق محروم با کمک بسیج حل می‌شود/ توسعه تهران با بی‌آبی موجود ممکن نیست همه امکانات سپاه برای پیشبرد اهداف در اختیار دولت است/ ۱۲ کشتی اسرائیلی را مورد اصابت قرار دادیم/ خطوط کشتیرانی را امن کردیم

12
مدیر عامل کارخانجات پنبه گلستان:

فقدان قیمت تضمینی بزرگترین مشکل تولید پنبه است

  • کد خبر : 1277
  • 07 تیر 1402 - 14:30
فقدان قیمت تضمینی بزرگترین مشکل تولید پنبه است
مدیر عامل کارخانجات پنبه پاک کنی استان گلستان گفت: فقدان قیمت تضمینی برای خرید پنبه یکی از دلایل بی رغبتی برای کشت آن است.

به گزارش صیدنیوز، پاک سرشت در سومین جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی که با حضور مدیر کل پنبه و دانه های روغنی گزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: تولید پنبه یا همان وش یک تولید هزینه بر است و برای کشاورز با شرایط فعلی سودی برای تولید ندارد.

وی افزود: مساله تخم پنبه مشکل دیگری است که سال ها گریبان این صنعت را گرفته به گونه ای که تا سال ۸۳ این تخم پنبه برای روغن کشی خریده میشد و پس از این سالها تبدیل به علوفه دام شد.

پاک سرشت گفت: مساله دیگر حگایت مرزی از واردات پنبه است که کمر کشاورزان را شکست و تولید آن را به شدت کاهش داد.

وی ادامه داد: وقتی وزارت جهاد کشاورزی برای واردات محصولات کشاورزی از جمله پنبه تعرفه نمیگذارد چطور می توان انتظار نجات پنبه را داشت و وزارت جهاد باید حداقل ۲۰ درصد برای واردات تعرفه بگذارد.

پاک سرشت افت کشها و هزینه آن و آب را از دیگر مشکلات عنوان کرد و گفت: شبکه مراقبت از بین رفته و با توجه به افزایش قیمت سموم و سه مرحله ای بودن سمپاشی برای پنبه و همچنین کمبود آب این زراعت را در استان که مهد طلای سفید بود زمین گیر کرده است.

به گفته وی فقدان ماشین آلات به روز کشاورزی از جمله کمباین مخصوص پنبه چینی و کمبود کارگر از دیگر مسایلی است که سال ها از سوی مسولان به آن بی توجهی شده است.

لینک کوتاه : https://www.seydnews.ir/?p=1277

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.